Skip to main content

Erfaren interimschef till er tjänst

Sven Montelius är en erfaren chef och ledare som arbetat i en rad olika branscher och näringar. Han började sin bana som officer inom Försvarsmakten och har sen dess haft en rad olika chefstjänster inom IKEA och Toyota Material Handling samt varit arrangemangschef för världen största..

..motionslopp på cykel - Vätternrundan. Sedan 2018 har han haft en rad olika interimsuppdrag, främst som chef men har även agerat projektledare och hittat nya arbetssätt och definierat rekryteringsbehov i en roll som produktionsplanerare.

Sven får saker att hända, allt från förändrat arbetssätt till utvecklingen av organisatoriska frågor som klimat och kultur i arbetsgruppen. Han är redo att hjälpa ert företag med att säkerställa framdrift och avlasta organisationen under en tidsbegränsad period och tar gärna uppdrag som interimchef, projektledare och förändringsledare. 

Vi har ett stort antal interimskonsulter med specialistkompetens i vårt nätverk som är tillgängliga för uppdrag. Kontakta vår interimspecialist Mikael Jacobsson så berättar han mer.

Mikael Jacobsson
Tel: 072-513 06 90
Mail:mikael.jacobsson@asb-rekrytering.se

Läs mer om hur vi arbetar med Interim Management här!