Skip to main content
  • AS&B Executive Rekrytering och Interimkonsulter
  • AS&B Executive Rekrytering och Interim
  • AS&B Executive Rekrytering och Interimkonsulter Linköping
  • AS&B Executive Rekrytering och Interimkonsulter Malmö

AS&B Executive

AS&B Executive grundades med syfte att, via värdeskapande rekryteringar, öka framgången för dig som uppdragsgivare.

Välkommen till en av regionens ledande aktörer inom rekrytering och utveckling av framgångsrika chefer, ledare och kvalificerade specialister. 

Att rekrytera framgångsrikt handlar inte om att hitta den mest kvalificerade kandidaten. Det handlar om att hitta den bäst lämpade för det aktuella uppdraget över tid. 

Rätt samarbete inom framtida kompetensförsörjning är avgörande för ditt bolags framgång oavsett regional, nationell- eller internationell verksamhet. 

Samarbetspartner

Många av våra kunder har varit med oss sedan starten 2002. Gemensamt för dem är att de värdesätter en engagerad, pålitlig och effektiv samarbetspartner i deras viktiga kompetens- och utvecklingsarbete vilket innebär en stark konkurrensfördel.

Kompetens

Vi har gedigen kunskap inom ledarskapsområdet och erfarenhet från många olika branscher. Våra processer är vetenskapligt förankrade och ständigt under utveckling för att ligga i branchens framkant. Naturligtvis är våra tester certifierade av Stiftelsen för Tillämpad Psykologi.

Engagemang

Du som uppdragsgivare ska känna dig trygg i att såväl rekryterande chef som kandidat ska uppleva en professionell process. Vi vet att tillgänglighet, mod och genuint engagemang är viktiga förutsättningar som värderas högt i en framgångsrik rekryteringprocess.

Stort kontaktnät

Vi har sedan starten 2002 genomfört tusentals rekryteringar och etablerat oss i flera regioner. I dag har vi kontor i Linköping, Stockholm och Malmö och vi har ett brett och ständigt växande kontaktnät och kandidatregister som sträcker sig över stora delar av Sverige.

Verksamhetsidé och Vision

Vi som arbetar här har alla olika erfarenheter och bakgrunder och arbetar nära tillsammans. Genom att vi samverkar i allt vi gör så får våra kunder och kandidater nytta av alla våra medarbetares kunskaper. Vi kompletterar varandra. 

Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offentlig som privat sektor. 

Historia

AS&B Executive grundades våren 2002, då Rikard Arenius, Jan Schröder och Conny Besterman och  tog steget från att vara anställda av ett rikstäckande rekryteringsföretag till att driva ett eget företag inriktat på chefsrekrytering och ledarutveckling. Därav namnet AS&B Executive. Vår administratör Lena Eklöf finns också med oss sedan starten. AS&B ägs sedan 2014 av Conny Besterman, Jan Schröder och Mikael Jakobsson som alla tre är verksamma i bolaget. 

 "Jag är otroligt stolt över mina medarbetare och den skillnad dom gör för så många organisationer. Dessutom har vi en härlig gemenskap och fantastisk arbetsglädje som jag värderar väldigt högt"

- Conny Besterman VD