Lär känna AS&B Executive

Att rekrytera framgångsrikt handlar inte om att hitta den mest kvalificerade kandidaten. Det handlar om att hitta den bäst lämpade för det aktuella uppdraget över tid. Rätt samarbete inom framtida kompetensförsörjning är avgörande för ditt bolags framgång oavsett regional, nationell- eller internationell verksamhet. Välkommen till en av regionens ledande aktörer inom rekrytering och utveckling av framgångsrika chefer och kvalificerade specialister. 


Samarbetspartner

Många av våra kunder har varit med oss sedan starten 2002. Gemensamt för dem är att de värdesätter en engagerad, pålitlig och effektiv samarbetspartner i deras viktiga kompetens- och utvecklingsarbete vilket innebär en stark konkurrensfördel. 

Kompetens

Vi har gedigen kunskap inom ledarskapsområdet och erfarenhet från många olika branscher. Våra processer är vetenskapligt förankrade och ständigt under utveckling för att ligga i branchens framkant. Naturligtvis är våra tester certifierade av Stiftelsen för Tillämpad Psykologi. 

 

 

Engagemang

Du som uppdragsgivare ska känna dig trygg i att såväl rekryterande chef som kandidat ska uppleva en professionell process. Vi vet att tillgänglighet, mod och genuint engagemang är viktiga förutsättningar som värderas högt i en framgångsrik rekryteringprocess. 

Stort kontaktnät

Vi har sedan starten 2002 genomfört tusentals rekryteringar och etablerat oss i flera regioner.    I dag har vi kontor i Linköping, Stockholm och Malmö vilket innebär att vi har ett brett och ständigt växande kontaktnät och kandidatregister som sträcker sig över stora delar av Sverige. 

Verksamhetsidé och Vision

 "Jag är otroligt stolt över mina medarbetare och den skillnad dom gör för så många organisationer. Dessutom har vi en härlig gemenskap och fantastisk arbetsglädje som jag värderar väldigt högt"

Conny Besterman VD

AS&B Executive grundades med syfte att, via värdeskapande rekryteringar, öka framgången för dig som uppdragsgivare. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offentlig som privat sektor. 

Historia

AS&B grundades våren 2002, då Rikard Arenius, Jan Schröder och Conny Besterman och  tog steget från att vara anställda av ett rikstäckande rekryteringsföretag till att driva ett eget företag inriktat på chefsrekrytering och ledarutveckling. Därav namnet AS&B Executive. Vår administratör Lena Eklöf finns också med oss sedan starten. AS&B ägs sedan 2014 av Conny Besterman, Jan Schröder och Mikael Jakobsson som alla tre är verksamma i bolaget. År 2017 etablerade vi vårt dottebolag AS&B Talents som ett komplement till AS&B:s befintliga tjänsteutbud. 

Dina kollegor        

Vi som arbetar här har alla olika erfarenheter och bakrunder och arbetar nära tillsammans. Genom att vi samverkar i allt vi gör så får våra kunder och kandidater nytta av alla våra medarbetares kunskaper. Vi kompletterar varandra. Läs lite mer om varje medarbetare här nedan. 


AS&B Talents

asb talents

Vårt dotterbolag AS&B Talents AB etablerades under våren 2017 som ett komplement till AS&B:s befintliga tjänsteutbud. Inom AS&B Talents har vi fokus på bemanning och rekrytering av talanger i början av sin yrkesverksamma karriär.  

AS&B Talents vision är att vara den ledande regionala aktören gällande kompetensförsörjning med talanger. På så sätt kompletterar AS&B Executive och AS&B Talents verksamheter varandra vilket gör koncernen till en naturlig helhetsleverantör inom kvalificerad bemanning och rekrytering.

Tillsammans säkerställer vi ert företags framtida kompetensbehov och framgång!

Besök AS&B Talents hemsida här.

 


 

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

Tillsammans kan vi minska smittspridning.

Med anledning av den senaste tidens händelser kopplade till Covid-19 genomför vi på AS&B tillfälliga förändringar i vårt arbetssätt.

Ska du besöka oss? Du är varmt välkommen hit, förutsatt att du känner dig helt frisk och inte har någon i din närhet som uppvisar symptom av coronaviruset. Om så är fallet bokar vi om vårt möte till ett senare tillfälle. 

Ska du besöka oss? Du är varmt välkommen hit, förutsatt att du känner dig helt frisk och inte har någon i din närhet som uppvisar symptom av coronaviruset. Om så är fallet bokar vi om vårt möte till ett senare tillfälle. När du väl är på plats hos oss avstår vi från att ta varandra i hand. Vi har anpassat våra lokaler bland annat genom att placera handsprit tillgängligt för besökare och förtätat våra städrutiner.

Är du kallad på en intervju? Naturligtvis är du välkommen hit för ett möte på plats. Vill du hellre att vi genomför intervjun på distans i form av ett videomöte går det också bra. Meddela oss vid bokningstillfället eller kontakta oss om tid och plats redan har bokats. Precis som i vanliga fall har vi förståelse för att intervjuer måste bokas om på grund av sjukdom vilket givetvis inte påverkar dina möjligheter i en pågående rekryteringsprocess.

Vi på AS&B bevakar noggrant läget och följer Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. Vi kan därför komma att ändra våra rutiner ytterligare om situationen kräver det.

Lås oss alla visa hänsyn och tänka på varandra, ta ansvar och inte utsätta andra för risker samt ha förståelse för de konsekvenser denna situation medför.

Tack för att du visar hänsyn för din omgivning!

Har du frågor om våra tillfälliga förändringar eller din rekryteringsprocess?

Välkommen att kontakta oss via vår växel på 013-24 49 80 eller skicka e-post till info@asb-executive.se.  

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se