Skip to main content
 • Chefsrekrytering - rekrytering av chef, nyckelperson eller ledare

  Rekrytering som ger framgång till er organisation

  CHEF & SPECIALISTREKRYTERING
  KONTAKTA OSS

 • Chefsrekrytering och specialistrekrytering

  Rekrytering som ger framgång till er organisation

  CHEF & SPECIALISTREKRYTERING
  KONTAKTA OSS

 • Chefsrekrytering - rekrytering av chefer och ledare i Linköping och Östergötland

  Rekrytering som ger framgång till er organisation

  CHEF & SPECIALISTREKRYTERING
  KONTAKTA OSS

 • Chefsrekrytering - rekrytering av chefer och ledare i Malmö

  Rekrytering som ger framgång till er organisation

  CHEF & SPECIALISTREKRYTERING
  KONTAKTA OSS

Chefsrekrytering - rekrytering av chef, nyckelperson eller ledare

Chefs- och specialistrekrytering är en insats som har mycket stor inverkan på din organisations resultat, välmående och utveckling

Vi vet att det krävs en gedigen arbetsinsats i alla steg, hela vägen från första mötet hos dig som kund till avslutande personbedömning för att säkerställa bästa möjliga utfall. Att ha en effektiv och strategisk partner över tid i det viktiga kompetens och utvecklingsarbetet är en riktig stark konkurrensfördel för våra kunder. Vi hjälper dem med allt som behövs för att bygga framgångsrika team och starka organisationer med ett starkt och hållbart ledarskap. Vi hjälper dig att rekrytera en nyckelperson, chef, specialist eller ledare.

"AS&B såg till båda sidorna i rekryteringen, inte bara arbetsgivaren, utan även till mig som kandidat och person. Alla steg i processen har jag upplevt som professionella och jag kan verkligen rekommendera AS&B Executive utifrån både ett kandidat- och arbetsgivarperspektiv."

Chefsrekrytering har mycket stor inverkan på din organisation

Framgångrika team och ett hållbart ledarskap

Vi är stolta över de 1000-tals rekryteringar och chefsrekryteringar vi genomfört under de drygt 20 åren som vi har varit verksamma. Att få följa våra kandidaters framgångar och att få bidra till verksamheters välmående utveckling, resultat och kultur är det vi lever för.

Vad kostar chefsrekrytering eller rekrytering av en specialist?!

Har du frågor om våra chefsrekryteringstjänster, rekryteringsprocessen eller är i akut behov av en chefs- och specialistrekrytering?
Tveka inte att kontakta oss. 

Jan Schröder
jan.schroder@asb-executive.se
013-24 49 81
070-618 11 61

Vår rekryteringsprocess 

Vi har en rekryteringsprocess som i sin grund är skapad för chefsrekrytering på exekutiv nivå, som vi anpassar till varje kunds behov och de unika förhållanden som gäller för varje nytt uppdrag. Vi är stolta över våra arbetsmetoder, som vi ständigt förfinar och utvecklar för att ligga i branschens framkant.

Du som uppdragsgivare ska känna dig trygg i att såväl rekryterande chef som kandidaterna upplever en professionell process. För oss på AS&B Executive handlar det om att alltid vara kompetenta, engagerade, långsiktiga och respektfulla. Det har skapat vår framgång och vi vet att den även bidrar till din och din organisations framgång. Se gärna vår referenslista där du hittar några exempel på uppdrag vi genomfört. 

Vi tar ansvar för hela rekryteringsprocessen från inledande planeringsmöte, analys av nuläge och förväntad utveckling, formell men framförallt personlighetsmässig kravprofil samt identifiering av kandidater till urval och rekommendation. Vi är mycket flexibla och kan självklart genomföra utvalda delar av processen, allt efter vad du som kund är i behov av.

”Östgötatrafiken har höga ambitioner när det gäller målstyrning, kundservice, öppenhet och engagemang, något som självklart också gäller när vi väljer våra leverantörer. AS&B Executive har genomfört flera rekryteringar till nyckelpositioner i min ledningsgrupp, och på alla sätt svarat upp mot mina högt ställda krav och förväntningar.”  Sofia Malander, VD Östgötatrafiken

Executive Search

Genom executive search nås en betydligt större del av marknaden och du får ett handplockat urval. Executive search är ett hantverk, en precisionsinsats och vi på AS&B Executive har genom denna metod tillsatt ett stort antal chefer, ledare och specialister till både privat och offentlig verksamhet.

Läs mer om executive search

Fördjupad personbedömning

Våra insatser inom personbedömning, som är en självklar del av våra chefsrekryteringsuppdrag, finns som separat tjänst. När du själv har genomfört en rekryteringsprocess och har en eller flera egna slutkandidater som är svåra att värdera då är våra fördjupade personbedömningar det bästa sättet att göra rätt val!

Läs mer om vår process inom personbedömning.