Skip to main content
 • Executive Search, för att hitta bästa möjliga kanditat

  Vi hjälper dig med aktiv sökning efter kvalificerade kandidater

  EXECUTIVE SEARCH
  KONTAKTA OSS

 • Executive Search säkerställer att ni anställer de mest kompetenta och erfarna ledarna

  Vi hjälper dig med aktiv sökning efter kvalificerade kandidater

  EXECUTIVE SEARCH
  KONTAKTA OSS

 • Executive Search utförs ofta när företag behöver fylla en nyckelposition

  Vi hjälper dig med aktiv sökning efter kvalificerade kandidater

  EXECUTIVE SEARCH
  KONTAKTA OSS

 • Executive Search sparar tid och resurser

  Vi hjälper dig med aktiv sökning efter kvalificerade kandidater

  EXECUTIVE SEARCH
  KONTAKTA OSS

 • Executive Search

  Vi hjälper dig med aktiv sökning efter kvalificerade kandidater

  EXECUTIVE SEARCH
  KONTAKTA OSS

Executive Search, för att hitta bästa möjliga kanditat.

Executive Search är en metod där vi arbetar för att hjälpa er organisation att hitta och rekrytera de bästa möjliga kandidaterna för nyckelpositioner i ert företag.

Med Executive Search säkerställer vi att ni anställer de mest kompetenta och erfarna ledarna som kan ta ditt företag till nästa nivå. Dessa anställningar kan vara exempelvis VD/CEO, CFO, styrelseordförande och seniora specialister, inklusive smidiga och tidssparande interimslösningar.

Vi hittar rätt kandidat

Vårt team av erfarna rekryteringskonsulter har en djup förståelse för din bransch och kan identifiera de mest lämpliga kandidaterna som passar din organisations behov och kultur.

Vi har byggt upp ett omfattande nätverk av högpresterande professionella kontakter inom olika branscher och sektorer. Detta gör det möjligt för oss att hitta de mest lämpliga kandidaterna som kanske inte är tillgängliga på den öppna arbetsmarknaden.

Diskretion och konfidentialitet: Executive Search utförs ofta när företag behöver fylla en nyckelposition. Vi värnar om diskretion och hanterar processen med högsta konfidentialitet för att skydda din organisations rykte och integritet.

Genom att använda vår Executive Search-tjänst kan du spara tid och resurser som annars skulle gå till att hantera en omfattande rekryteringsprocess själv. Vi tar hand om allt från att identifiera kandidater till att genomföra intervjuer, tester och bedöma kompetenser.

Vi på AS&B Executive har genom denna metod tillsatt ett stort antal ledare och specialister till både privat och offentlig verksamhet.

Vi anpassar självklart vår tjänst utefter dina unika behov och krav. Oavsett om det handlar om att rekrytera en VD, CFO eller annan kvalificerad tjänst, skapar vi en skräddarsydd strategi för att säkerställa er framgångsrika rekrytering.

Hur löser vi ditt kompetensbehov via Executive Search?

Alla på AS&B Executive arbetar med Executive Search men vår medarbetare Hanna Danielsson har det övergripande ansvaret över vår searchprocess och kandidatbas. Ta gärna kontakt med Hanna så berättar hon mer och vår process och arbetsmetoder.

Hanna Danielsson
hanna.danielsson@asb-executive.se
070-618 11 65

Så här går en Executive Search till

Efter att vi, tillsammans med er, kartlagt vilka utmaningar er verksamhet, oavsett om det är inom privat eller offentlig verksamhet, står inför sammanställer vi en detaljerad kravprofil. I denna beskriver vi noggrant den unika profil, kompetens och erfarenhet som ert företag söker. Den detaljerade kravprofilen ligger sedan till grund för ett omfattande arbete där vi, med full respekt för både uppdragsgivare och kandidaternas önskan om diskretion och sekretess, söker upp och attraherar lämpliga kandidater för den aktuella rekryteringen.

Mer än 20 år av Executive Search

Vi är otroligt stolta över vårt arbete med Executive Search och har mer än 20 år i branschen. Det har gett oss ett ständigt växande nätverk och ett kandidatregister som består av människor som, tillsammans med oss, skapar tillväxt och stödjer våra uppdragsgivare till en framgångsrik rekrytering.

Genom vår professionella dialog kan vi attrahera fler kompetenta kandidater, inklusive de som letar efter interim-befattningar, i rekryteringsprocessen.

Executive Search – en precisionsinsats

Vi söker alltså upp kandidater som inte själv aktivt söker nya utmaningar. Direktkontakten gör att vi får kandidatens uppmärksamhet och möjligheten att beskriva det specifika uppdraget, framhålla möjligheter och nya utmaningar samt svara på eventuella frågor.

Hanna Danielsson, Search- & Marknadsansvarig, AS&B Executive