• Rekrytering, Second Opinion, Utveckling, Arbetspsykologiska testverktyg, Interimlösningar

Vi hjälper dig att rekrytera och utveckla
framgångsrika chefer och kvalificerade specialister

 

lediga tjänster Kontakta oss

AS&B Executive etablerar sig i Malmö

AS&B Executive fortsätter att växa! Då vi ser en ökad efterfrågan av våra tjänster inom Executive search och kvalificerade interimslösningar även från södra Sverige etablerar vi nu kontor i centrala Malmö. 

Den 1/3 2019 erhöll vi nycklarna till våra nya lokaler i Malmö. Kontoret ligger centralt på Södra Förstadsgatan 31 (vid Triangelns torg) och vi är otroligt glada över att få möjligheten att etablera oss så centralt i Skånes residensstad.

- Våra kunder i regionen finns både inom det privata närlingslivet i Skåne och offenlig sektor då vi sedan tidigare genomför rekryteringsuppdrag till bl.a. Skånetrafiken och Malmö stad. Vi har stor erfarenhet och gedigen kunskap inom båda sektorerna eftersom vi arbetat i branschen i över 20 år. Anledningen till etableringen är att vi ser en ökad efterfrågan efter våra tjänster Executive Search och kvalificerade rekryterings- och interimslösningar från kunder i södra Sverige. Vår ambition är att bli en självklar partner vid kvalificerade rekryteringar i Malmöregionen och övriga Skåne säger VD Conny Bestermann

Men denna etablering innebär det nu att är verksamma med kontor i Linköping, Stockholm och Malmö men självklart genomför vi rekryteringsuppdrag i stora delar av Sverige. För mer infomation om etableringen, kontakta vår VD, Conny Besterman på 0706-18 11 62.

Behöver du kvalificerad rekryteringshjälp eller är du intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Hör av dig till oss så hjälper vi dig! 

Läs mer om AS&B Executive här.

Rekrytering

Rekrytering

Genom grundliga analyser och god personkännedom ser vi till att matchningen blir helt rätt.

Executive Search

Executive Search

Aktiv sökning efter lämpliga kandidater. Vi är specialister på att hitta och rekrytera rätt person.

Ledarutveckling

Ledarutveckling

Utvecklingsprogram på individ- och gruppnivå som utvecklar både ledare och organisation.

Interimslösningar

Interimslösningar

Interimslösningar där vi tillgodoser ert behov av en chef eller specialist under en tidsbegränsad period.

KLICKA NEDAN FÖR ATT SE FLER AV VÅRA LYCKADE SAMARBETEN 

Sto Logo Grey
Nira Dynamics Logo Grey
Arla Plats Logo Grey
Sanktkors Logo Grey

 

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på Rekrytering, Executive Search, Interimslösningar, Second Opinion och Ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se