Helene Larsson blir ny HR-direktör

Vår kära medarbetare Helene Larsson blir ny HR-direktör för Linköpings kommun. Hon har jobbat hos oss i ett par år nu, men har sedan tidigare ett långt förflutet i Linköpings kommun. Här kan ni läsa det pressmeddelande som Linköpings kommun publicerade 29/3 2021

Här följer det pressmeddelande som Linköpings kommun publicerade 29/3 2021

– Jag är väldigt glad över att kunna anställa Helene. Hon har mycket goda förutsättningar att fortsätta utveckla kommunens arbete med att vara en modern och attraktiv arbetsplats där medarbetarnas och chefernas kompetens och kreativitet tas till vara, säger Paul Håkansson, kommundirektör. 

Helene Larsson kommer närmast från rekryteringsföretaget AS&B Executive i Linköping, där hon varit anställd i tre år som seniorkonsult. Hon har dock god kännedom om Linköpings kommun efter närmare tolv år som anställd i kommunen, bland annat som avdelnings- och kvalitetschef på Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen, samt HR-chef och HR-konsult i olika roller i kommunen.

– För mig är det här en stor och spännande utmaning, som jag verkligen ser fram emot. Det finns en positiv kraft i Linköpings kommun, som vi kan dra stor nytta av som arbetsgivare. Det kommer att behövas med tanke på att vi behöver använda alla vägar som finns för att säkra vår kompetensförsörjning, säger hon.

Helene Larsson är 40 år och bosatt i Linköping. Hon är uppvuxen i Motala och har en examen från Programmet för personal- och arbetsvetenskap vid Linköpings universitet. Helene Larsson börjar som HR-direktör den 1 september 2021. 

 

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

facebook icon linkendin icon


2023 © AS&B Executive

LINKÖPING,  013-24 49 80 | STOCKHOLM,  08-31 98 50 | MALMÖ, 0704-28 02 65