AS&B växer ytterligare.

Nu hälsar vi Cajsa Billebjer välkommen till oss. Cajsa läser andra året på kandidatprogrammet i Human Resources vid Linköpings universitet och kommer att arbeta som researcher/rekryteringsassistent hos oss. Som HR-student är Cajsa uppdaterad på aktuell forskning inom bland annat beteendevetenskapliga ämnen, organisationsteori och arbetsrätt.

Innan Cajsa påbörjade sina studier arbetade hon som assistent på en advokatbyrå i Stockholm. Hon har tidigare även arbetat som redovisningsassistent och receptionist vid sidan av sina studier. 

"Jag ser verkligen fram mot att arbeta tillsammans med kollegorna på AS&B Executive. Stämningen verkar fantastisk och hoppas kunna bidra med mina kunskaper ifrån universitetstudierna"

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se