Ny vd på ResMex

Det kommunala bolaget Resecentrum Mark och Exploatering i Linköping AB, Resmex får ny vd. Det är Michael Stenberg, fastighetschef på Stångåstaden som tillträder vd-rollen.

Michael tillträder vd-rollen under våren då nuvarande vd Johan Kristiansson går i pension. Michael kommer att axla rollen som vd för Resmex parallellt med sin anställning på Stångåstaden.

– Jag känner mig mycket glad och inspirerad av att få förtroendet att fortsätta med arbetet för Linköpings utveckling genom uppdraget som vd för Resmex. Johan Kristiansson har gjort ett mycket bra arbete som vd och jag ser fram emot att ta vid i det goda arbetet. Både i samverkan med näringslivet och kommunens övriga berörda aktörer inom det geografiska ansvarsområdet för Resmex, säger Michael Stenberg.

Michael har tidigare varit styrelseordförande i Resmex och avgår i samband med detta från det uppdraget. Till ny ordförande föreslås Peder Brandt. Beslut om ny ordförande fattas i kommunfullmäktige i början av nästa år.

Källa: www.linkoping.se

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se