Ny kollega på AS&B Talents

AS&B växer ytterligare. Nu hälsar vi Michaela Lindstén välkommen till oss och vårt dotterbolag AS&B Talents. 

Michaela har en utbildning med ekonomisk inriktning och en examen i YH utbildningen ”kvalificerad företagssäljare” vid TUC (yrkeshögskola).

Med kurser som t.ex. kommunikation, projektledning, B2B, affärsjuridik företagsekonomi samt 30v praktik var denna utbildning en perfekt bas att utgå ifrån i nästa karriärsteg.

Samtliga av de arbetsförlagda praktiktillfällen hade Michaela på Lernia Bemanning och rekrytering i Östergötland vilket resulterade i en anställning direkt vid examen. På Lernia startade tjänsten som bemanningssamordnare/kundansvarig vilket sen gick över till en tjänst som säljande konsultchef. Här arbetade hon med kompetensförsörjning mot både kollektiv/YA sidan så väl som mot tjänstemän, erfarenhet av rekryteringar men framförallt av bemanning.

- I denna roll och hos AS&B Talents ser jag fram emot att få bygga på min erfarenhet då det är ett företag med stor kompetens inom området, en seriositet och en stor bredd på kundbasen, jag hoppas kunna tillföra ytterligare delar med min erfarenhet och den lärdom jag tar med mig säger Michaela.

 

 

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se