• Nyheter
  • Låt oss presentera vår nya medarbetare

Låt oss presentera vår nya medarbetare

AS&B Executive växer, och tar nu ett stort steg i vår utveckling genom att ytterligare förstärka vårt företag med en erfaren konsult till vårt Malmökontor!

Vi är glada och stolta över att kunna berätta att Anders Stegersjö börjar hos oss idag.

En kort presentation av Anders är att han har 20 års erfarenhet av chefs- och specialistrekryteringar med bas i Malmö och Skåneregionen. Han har en gedigen bakgrund, med ett mycket stort antal genomförda rekryteringar samt organisationsöversyner och utredningar. Anders har bred erfarenhet som konsult och chef från både privata och offentliga verksamheter, under perioder har han också arbetat som interimskonsult. Han har även en gedigen bakgrund med en civilekonomexamen med inriktning mot organisation och ledning.  

Vi hälsar Anders varmt välkommen till oss!

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se