• Nyheter
  • Vi utökar vårt team och söker ny kollega till Malmökontoret

Vi utökar vårt team och söker ny kollega till Malmökontoret

Vår satsning i Malmö har gått riktigt bra och det är vi otroligt stolta över. Det var den 1/3 2019 som erhöll vi nycklarna till våra nya lokaler i Malmö så det har snart gått ett år.

Vi har fått äran att genomföra en mängd rekryteringsuppdrag i Malmö under året, både inom offentlig och privat sektor. Nu söker vi en kollega som kan utveckla våra kontakter och hjälpa våra kunder med chefs- och specialistrekryteringar.

Arbetet är i full gång med att rekrytera ytterligare en kollega till AS&B Executive och vi ser fram i mot att få hälsa vår nya medarbetare varmt välkommen till vårt kontor på Södra Förstadsgatan 31. Läs mer om vår etablering i Malmö här. Om du vill veta mer om konsulttjänsten så ska du kontakta vår VD Conny Besterman. Han svara gärna på frågor.

UPPDATERAD ARTIKEL: 191121 - Så glada att tjänsten nu tillsatt. Mer information kommer i december.

Conny Besterman

Conny Besterman
Konsult och VD
www.asb-executive.se

 

 

 

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se