• Nyheter
  • Direktörer till Malmö stad sökes

Direktörer till Malmö stad sökes

I Malmö stad arbetar de med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. De strävar efter att skapa en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Nu har du chanse att vara med och påverka utvecklingen.

Malmö stads organisation har hög kompetens och professionellt förhållningssätt. Samtidigt präglas organisationen av en närhet där det är självklart att man hjälps åt och där medarbetare känner en hög delaktighet och stor stolthet över sitt jobb. Lockas du av att bli en av oss i vår organisation och en nyckelperson för Malmö stads fortsatta utveckling? 

Totalt består stadskontoret av ca 320 medarbetare som har i uppdrag att ansvara för övergripande ledning och samordning av stadens samlade verksamhet med totalt ca 26 000 medarbetare i 14 olika förvaltningar. 

För närvarande pågår ett arbete med att utveckla stadskontorets organisation, arbetsformer, ansvarsfördelning och processer för att öka förutsättningarna för en effektiv samordning och tydlighet. Vi har stora förväntningar på vår nya organisation där chefers övergripande synsätt kännetecknas av förhållningssättet "tillsammans" med ett starkt fokus på helheten. Som en del av Stadskontorets utveckling rekryterar vi nu chefer med ett brett ansvarsområde. Läs mer information om tjänsterna via länkarna nedan.

Direktör med ansvar för avdelningen Omvärld och näringsliv.

Direktör med ansvar för avdelningen Analys och hållbarhet.

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se