Vi söker interimskonsulter

Vi söker kontinuerligt kandidater till uppdrag som interimskonsulter. Är du konsult och söker nytt uppdrag som interimschef? Eller har du nått en punkt i din karriär där du behöver en ny utmaning? Vi hjälper dig att hitta kundföretag som inte skulle hitta dig.

Som erfaren aktör på rekryteringsmarknaden har vi en stor bredd av intressanta kunder som vänder sig till oss för att få hjälp med både tillfälliga och långsiktiga rekryteringslösningar.

För att bli interimskonsult genom oss ser vi att du är en expert inom ditt kompetensområde, har gedigen ledarerfarenhet och med flexibilitet kan sätta dig in i en ny arbetssituation. Du trivs med att skapa nya kontakter, har ett tydligt ledarskap och kan se problem och dess lösning. Tidigare har du varit i en företagsledande befattning eller ledare i en funktion som ingår i ledningsgruppen.

Vi erbjuder interimstjänster på chefsnivå som vanligen löper från några månader och upp till ett år eller längre. Våra kunder är företag som tillfälligt behöver täcka upp kompetens eller hantera en förändring i verksamheten. Du arbetar antingen som anlitad underkonsult (F-skatt) eller anställd vid AS&B med tidsbegränsad anställning.

Genom att anmäla ditt intresse för interimsuppdrag blir du en del av vårt nätverk av kvalificerade chefer och specialister.

Välkommen att läsa mer om interimsuppdrag här.

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se