AS&B Talents

AS&B Rekrytering och Ledarutveckling etablerar dotterbolaget AS&B Talents.

AS&B Rekrytering och Ledarutveckling AB är sedan 2002 en av regionens ledande aktörer vid rekrytering, interimslösningar och utveckling av chefer och specialister.

2017 startade vi dotterbolaget AS&B Talents. Genom det bolaget hjälper vi våra kunder att tillgodose deras behov av studenter och relativt nyexaminerade akademiker. I samband med detta uppdaterde vi också vår varumärkesplattform. AS&B Rekrytering och Ledarutveckling marknadsförs (från och med våren 2017) under namnet AS&B Executive.

”Bakgrunden till namnändringen är att vi har etablerat ett nytt dotterbolag vid namn AS&B Talents och vi fann det då lämpligt att även i varumärket renodla och tydliggöra vad vi gör inom respektive bolag. Inom AS&B Executive jobbar vi med rekrytering och uthyrning av exekutiva befattningshavare. Förutom varumärket gör vi egentligen ingen förändring, det är samma personal och samma affärsidé som tidigare. Genom AS&B Talents kompletterar vi vårt utbud och inriktar oss mot talanger i början av sin karriär.” - Conny Besterman, VD på AS&B Executive.

En ökande efterfrågan och ett marknadsgap ligger bakom valet att etablera det nya dotterbolaget, menar Rickard Jonsson och Emelie Törnvall, rekryteringskonsulter som kommer att arbeta i AS&B Talents. De berättar:

”Vi får ofta frågor om att hjälpa våra kunder rekrytera talangfulla personer till andra befattningar än vad vi tidigare normalt sett arbetat med. Därför har vi valt att lansera AS&B Talents. Där kommer vi fullt ut arbeta med att hjälpa våra kunder och talanger i början av sin yrkeskarriär att hitta varandra. Vi kommer att arbeta med rekrytering och även hyrlösningar för att bemanna vid tillfälliga behov. Vi upplever att det finns en stor efterfrågan kring denna typ av tjänster och med vår kvalificerade rekryteringsprocess är vi övertygade om att vi har mycket att tillföra marknaden.”

Mer information finns på respektive bolags hemsida:

www.asb-executive.se

www.asb-talents.se

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

Tillsammans kan vi minska smittspridning.

Med anledning av den senaste tidens händelser kopplade till det nya coronaviruset genomför vi på AS&B tillfälliga förändringar i vårt arbetssätt.

Ska du besöka oss? Du är varmt välkommen hit, förutsatt att du känner dig helt frisk och inte har någon i din närhet som uppvisar symptom av coronaviruset. Om så är fallet bokar vi om vårt möte till ett senare tillfälle. När du väl är på plats hos oss avstår vi från att ta varandra i hand. Vi har anpassat våra lokaler bland annat genom att placera handsprit tillgängligt för besökare och förtätat våra städrutiner.

Är du kallad på en intervju? Naturligtvis är du välkommen hit för ett möte på plats. Vill du hellre att vi genomför intervjun på distans i form av ett videomöte går det också bra. Meddela oss vid bokningstillfället eller kontakta oss om tid och plats redan har bokats. Precis som i vanliga fall har vi förståelse för att intervjuer måste bokas om på grund av sjukdom vilket givetvis inte påverkar dina möjligheter i en pågående rekryteringsprocess.

Vi på AS&B bevakar noggrant läget och följer Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. Vi kan därför komma att ändra våra rutiner ytterligare om situationen kräver det.

Lås oss alla visa hänsyn och tänka på varandra, ta ansvar och inte utsätta andra för risker samt ha förståelse för de konsekvenser denna situation medför.

Tack för att du visar hänsyn för din omgivning!

Har du frågor om våra tillfälliga förändringar eller din rekryteringsprocess?

Välkommen att kontakta oss via vår växel på 013-24 49 80 eller skicka e-post till info@asb-executive.se.  

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se