bravikens gk

Din personliga caddie
för framgångsrika rekryteringar

 

logo logo

 "Caddiens roll är mycket viktig för spelarens möjligheter till framgång. I ett större perspektiv är det viktigt för svensk golf att vi har välutbildade caddies till våra spelare, vare sig spelaren befinner sig på nationell- eller internationell nivå"- PGA Of Sweden

Precis samma upplägg är det i rekryteringsvärlden. Rätt samarbete inom framtida kompetensförsörjning är avgörande för ditt bolags framgång oavsett regional, nationell- eller internationell verksamhet. Att få ta del av erfarenhet och kunskap, arbeta långsiktigt och att lita på varandra är grunden till ett proffesionellt och framgångsrikt samarbete. Om vi säger så här; hade vi samarbetat som caddies på samma sätt som vi samarbetar med dig och din kompetensförsöjning hade vi naturligtvis burit din bag, gett dig rätt avstånd, räckt dig den klubba du behövt och läst din puttlinje helt rätt. Vi hade till och med rengjort din boll.

Ett slag närmre din nästa framgångsrika rekrytering.

AS&B Executive grundades 2002 med syfte att öka framgång för våra uppdragsgivare. Vi har sedan dess varit en av regionens ledande aktörer inom rekrytering och utveckling av chefer och specialister.  År 2017 etablerade vi vårt dottebolag AS&B Talents som ett komplement till AS&B:s befintliga tjänsteutbud. Inom AS&B Talents har vi fokus på bemanning och rekrytering av talanger i början av sin yrkesverksamma karriär. På så sätt kompletterar AS&B Executive och AS&B Talents verksamheter varandra vilket gör koncernen till en naturlig helhetsleverantör inom kvalificerad bemanning och rekrytering. Tillsammans säkerställer vi din kompetensförsörjning av exekutiva befattningar inom såväl offentlig som privat sektor.

Boka en helt kostnadsfritt konsultationsmöte. Vid ett personligt besök för vi en dialog kring ert kompetensbehov och återkommer därefter med en offert.
För varje bokat besök sponsrar vi Bråvikens golfklubb med ytterligare 1000 kronor! Så fyll i nedanstående formulär och skicka in det och slå ett slag närmre din nästa framgångsrika rekrytering. 

Conny Besterman

Conny Besterman
Konsult och VD
www.asb-executive.se

Rickard Jonsson

Rickard Jonsson
Konsult och VD
www.asb-talents.se

Varmt välkommen till AS&B 

Fyll i ditt företagsnamn

Fyll i ditt namn!

Fyll i din e-postadress

Fyll i ditt telefonnummer,

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se